logo escher-01-01.png
LA MAJOR EXPOSICIÓ DEL GENI HOLANDÈS
29 D’ABRIL - 03 D’OCTUBRE DE 2021
DRASSANES DE BARCELONA
13.Escher_Cielo y agua I-02.png

M.C.Escher

Cel i aigua I, 1938
Xilografia, Bool 306, 435 x 439 mm
Col·lecció particular, Itàlia.
All M.C. Escher works © 2021 The M.C.

Escher Company The Netherlands. All rights reserved. www.mcescher.com

EXPOSICIÓ

A TRAVÉS DELS  ULLS D’ESCHER 

 

L’exposició presenta les obres de Maurits Cornelis Escher, un dels artistes gràfics més famosos del món. 
 

Amb més de 200 obres originals, l’exposició ofereix una retrospectiva dels enigmàtics esbossos i els paradoxals dissenys d’aquest autor, començant pels seus primers gravats i dibuixos realistes inspirats en la natura i el paisatge d’Itàlia. L’exposició explora més a fons l’obra de M. C. Escher entorn de la tessel·lació i de la transformació de figures que il·lustren com la metamorfosi es va convertir en un element únic del seu art, combinant fantasia i geometria. En desenvolupar la seva investigació matemàtica, Escher va crear imatges inesgotables, executades amb un detallisme i una precisió del tot excepcionals, i en les seves obres mestres més famoses va arribar a la representació de l’infinit. 
 
Encara avui, la comunitat científica internacional elogia l’obra de M. C. Escher com un símbol de la interrelació entre art i ciència. Malgrat que el seu coneixement de les matemàtiques era principalment visual i intuïtiu, Escher va jugar amb l’arquitectura i la perspectiva per inventar mons infinits i envolupants de meravelles. 

 

L’obra artística de M. C. Escher segueix fascinant milions de persones arreu del món, i inspirant generacions d’artistes, arquitectes, matemàtics, músics i dissenyadors, admiradors tots ells de les seves fantasies lúdiques i les seves fascinants construccions. 

ENTRADES
 

ORGANITZACIÓ

Organitza

En col.laboració amb

Amb suport de

logos ESCHER-03.png
logos ESCHER-02.png
logos ESCHER-01.png
logos ESCHER-04.png
logos ESCHER-05.png
 

CONTACTE

Av. de les Drassanes, s/n, 08001 Barcelona

HORARI 

De dilluns a diumenges de 10 h a 19 h

Gràcies pel teu missatge!